Aften




SÆSONMENU
Snacks & bobler
1 glas Cava Brut Reserva & Remouladens snacks
Kr. 150,-
(+ 45,- med NV Champagne André Clouet, Brut)
Menu
Jomfruhummer – tomat – basilikum – consommé
2022 Alvarinho Reserva, Quinta do Regueiro, Vinho Verde, Portugal
Majs – gruyere – trøffel – sylt
2021 Grauburgunder, Salwey, Baden, Tyskland
Kalvemørbrad – haler – morkler – brombær
2022 5 Hormigas, Mula, Alcaravan, Murcia, Spanien
Vælg mellem
Remouladens osteudvalg m/ tilbehør + 60,-
2020 Riesling, Hüls, Kabinett, Mosel, Tyskland
Pærer – champagne – hyldeblomst – chokolade
2021 Riesling, Auslese, Altes Schöschen, Plafz, Tyskland
4 retter 575,-
Vinmenu 4 glas 450,-
Alkoholfri 4 glas 250,-
KØKKENET ANBEFALER
Svampetoast med syltede kantareller, braiseret portobello & Karl Johan på grillet brioche
2022 Puntay, Chardonnay, Alto Adige, Italien
Skindstegt sandart med Jeppes gulerødder, sauce chorron & smage fra mellemøsten
2021 Clos de la Roilette, Brouilly, Beaujolais, Frankrig
Gule ferskener med skovmærke mazarin, creme fraiche mousse & abrikossorbet
2017 Monbazillac, Château Septy, Semillion, Frankrig
3 retter 475,-
Vinmenu 3 glas 350,-
Alkoholfri 3 glas 175,-
Hold på 7 personer eller derover betragtes som selskaber og bedes venligst have forudbestilt samme menu – for at sikre, at vi kan levere en god oplevelse af høj kvalitet med begrænset ventetid
Á la carte
SNACKS
Antonius Caviar med blinis, créme fraiche, karse & rødløg
30 gram Antonius Caviar 495,-
30 gram Antonius Caviar 795,-
Gillardeau østers – vælg mellem:
-Rødvinsvinaigrette
– Naturel med citron
– ”Bloody Mary”
1 stk 55,-
FORRETTER
Stegt jomfruhummer med danske tomater serveret i tomat-consommé
165,-
Svampetoast med syltede kantareller, braiseret portobello & Karl Johan på grillet brioche
165,-
Danske majs med gruyere, syltede asier og majsvelouté
155,-
Rørt tatar
155,-
HOVEDRETTER
Skindstegt sandart med Jeppes gulerødder, sauce chorron & smage fra mellemøsten
310,-
Krogmodnet grambogård kalvemørbrad med kalvehaleragout, jordskokker, morkler & hengemte bær
310,-
Hjemmelavet pasta i cremet sauce med courgetter, asparges, pinjekerner & ramsløgs vinaigrette
240,-
Rørt tatar m/ fritter & aioli
255,-
Dansk krogmodnet ribeye steak
med fritter & sauce bearnaise
365,–
Sides: Fritter med aioli | Variation af gulerødder | Grøn salat
55,-
OST & DESSERT
Remouladens osteudvalg – 4 stykker ost med tilbehør
4 stykker ost 155,
Ekstra pr. stk 25,-
Crème Brûlée med Tahiti vanilje & sorbet
100,-
Champagnepocherede pærer med hyldeblomst, vaniljeparfait, chokoladesauce med brunet smør & hasselnødder
100,-
Gule ferskener med skovmærke mazarin, creme fraiche mousse & abrikossorbet
100,-
Hold på 7 personer eller derover betragtes som selskaber og bedes venligst have forudbestilt samme menu – for at sikre, at vi kan levere en god oplevelse af høj kvalitet med begrænset ventetid.
Visse betalingskort pålægges gebyr.
Gebyret fremgår af kvitteringen og vil afhænge af korttype samt udstedningssted.
Gebyr pålægges i overensstemmelse med retningslinier fra konkurrence- og forbrugerstyrelsen.
BØRNEMENU

Remouladens sprøde fiskefingre med pommes frites
kr. 95,-
“Bøf Bearnaise”
m/ hakkebøf, pommes frites, bearnaise sovs & ketchup
kr. 95,-
Remouladens sprøde fiskefilet med rugbrød & remoulade
kr. 95,-
Remouladens mini-burger med pommes frites
kr. 125,-
Hjemmelavet vaniljeis med varm chokoladesauce
kr. 55,-
Alle retter er lavet i børnestørrelse og er mindre end “voksen-udgaven”.
Alle øvrige retter fra menukortet kan serveres i 1/2 størrelse til børn under 12 år.
Hold på 7 personer eller derover betragtes som selskaber og bedes venligst have forudbestilt samme menu –
for at sikre, at vi kan levere en god oplevelse af høj kvalitet med begrænset ventetid
Visse betalingskort pålægges gebyr.
Gebyret fremgår af kvitteringen og vil afhænge af korttype samt udstedningssted.
Gebyr pålægges i overensstemmelse med retningslinier fra konkurrence- og forbrugerstyrelsen.