RECEPTIONSBUFFET –
Dansk “Tapas”
Mini-udgaver af vores bedste smørrebrød.
F.eks. som ”let frokost” eller til reception om eftermiddagen
Vælg f.eks. imellem:
Marineret sild med æggesalat, løg & brøndkarse
Kippers med rå æggeblomme, blomsterkapers & rødløg
Økologiske æg med håndpillede rejer, dildmayo & citron
Sprød rødspættefilet med håndpillede rejer, remoulade & citron
Færøsk røget laks med, agurk, radiser, rygeostcreme
Hjemmelavet rullepølse med sky, rødløg & sennepsmayo
Roastbeef med peberrodscreme syltet agurk & rodfrugt chips
Lagret ostemad med rom, krydderfedt & rødløg
Kr. 30,- pr. stk.
6 stk. 165,- pr. person
8 stk. 210,- pr. person
For alle vores selskabsmenuer gælder følgende:
Forudbestilling mindst 5 dage i forvejen nødvendigt.
Minimum 30 couverter
HELAFTENSARRANGEMENT
På Remouladen er det nemt at finde prisen for et helaftensarrangement:
1) Først vælges menuen:
a) Vælg enten fra Remouladens aftenmenu eller
b) Sammensæt selv din menu fra vores Selskabsmenuer
2) Herefter tillægges nedenstående priser for drikkevarer og øvrige tilvalg…
VINMENUER
For at skabe den fuldente oplevelse anbefaler vi vores vinmenu med
særligt udvalgte vine afstemt efter menuen:
3 glas 300,-
4 glas 350,-
5 glas 400,-
6 glas 450,-
…Vinmenuen kan også købes som ad libitum under middagen mod et tillæg på Kr. 100,-/person.
Det betyder altså, at hvis man f.eks. ønsker vores vinmenu til 4 retter, så er prisen Kr. 350,- + 100,- = Kr. 450,-.
DRIKKEVARER AD LIBITUM
Det er også muligt at bestille drikkevarer ad libitum under middagen til følgende priser:
Drikkevarer ad libitum under middagen
(Husets hvid- og rødvin, øl fra Jyske Bryghuse & sodavand)
Drikkevarer til 3 retter Kr. 250,- pr. person
Drikkevarer til 4 retter Kr. 300,- pr. person
Drikkevarer til 5 retter Kr. 350,- pr. person
KAFFE
Kaffe/thé m/ sødt
Kr. 38,- pr. person
Kaffe & thé m/ sødt samt 1 cognac/likør
Kr. 65,- pr. person
Fri bar
Fri bar efter middagen (øl, vand & husets vine)
Kr. 200,-
Fri bar efter middagen
(øl, vand, husets vine & 3 cocktails pr. person)
Kr. 300,-
For alle vores selskabsmenuer gælder følgende:
Forudbestilling mindst 5 dage i forvejen nødvendigt.
Minimum 30 couverter
JULEN 2023
(Menu gældende fra 23/11)
FROKOST
“Julefrokost på 1 times tid”
(Kun til frokost – skal bestilles af hele bordet)
Jule-akvavitsild med lang peber, æbleflæsk, grønkål, syltede & rå løg
Langtidsstegt svinebryst med rødkål, tyttebær, sprøde svær, franske kartofler & brun sovs
Risalamande med vaniljeis, mandler & lun kirsebærsauce
Kr. 295,-
Tilvalg af osteudvalg + 75,-
“Remouladens store julefrokost”
(Kun til frokost – skal bestilles af hele bordet)
Jule-akvavitsild med lang peber, æbleflæsk, grønkål, syltede & rå løg
Sprød fiskefilet med beurre blanc & syltede grøntsager
Sprødt confiteret andelår med grønkål & rysteribs
Risalamande med vaniljeis, mandler & lun kirsebærsauce
Kr. 425,-
Tilvalg af osteudvalg + 75,-
KØKKENET ANBEFALER
(Aften)
Hummer bisque med grillet torsk & hummer tapioka
Bryst af gråand, confiteret lår, marineret julesalat, grønkål, pommes Anna & ”jule sauce”
Risalamande med vaniljeis & lun kirsebærsauce
Kr. 450,-
Vinmenu:
3 glas 300,-
Vinmenuen kan også købes som ad libitum under middagen
– mod et tillæg på + Kr. 100,-
SÆSONMENU
Snacks & bobler
1 glas Cava Brut Nature Gran Reserva & Remouladens snacks
Kr. 125,-
Menu
Kammusling – gulerod – salvie – sauce nage
2018 Pinot Gris Classic, Dom. Josmeyer, Alsace, Frankrig
Selleri – kærnemælk – hasselnødder – gammelknas
2020 Soave Classico, Guerrieri-Rizzardi, Veneto, Italien
Helleflynder – morkel – kål – fumé
2016 Blaufränkisch, Heideboden Rot, Weingut Andreas Gsellmann, Burgenland, Østrig
Vælg mellem
Remouladens osteudvalg m/ tilbehør + 60,-
2020 Banyuls, La Bergerie des Abeilles, Dom. De la Rectorie, Syd Frankrig
Burning Alaska – yuzu – chokolade – pistacie
2018 Rieslaner Auslese, Bassermann Jodan, Pfalz, Tyskland
4 retter 550,-
Vinmenu:
4 glas 350,-
5 glas 400,-