RECEPTIONSBUFFET –
Dansk “Tapas”

Mini-udgaver af vores bedste smørrebrød.

F.eks. som ”let frokost” eller til reception om eftermiddagen

Vælg f.eks. imellem:
Marineret sild med æggesalat, løg & brøndkarse
Kippers med rå æggeblomme, blomsterkapers & rødløg
Økologiske æg med håndpillede rejer, dildmayo & citron
Sprød rødspættefilet med håndpillede rejer, remoulade & citron
Færøsk røget laks med, agurk, radiser, rygeostcreme
Hjemmelavet rullepølse med sky, rødløg & sennepsmayo
Roastbeef med peberrodscreme syltet agurk & rodfrugt chips
Lagret ostemad med rom, krydderfedt & rødløg

Kr. 30,- pr. stk.
6 stk. 165,- pr. person
8 stk. 210,- pr. person

For alle vores selskabsmenuer gælder følgende:
Forudbestilling mindst 5 dage i forvejen nødvendigt.
Minimum 12 couverter

SELSKABSMENUER

Forretter

Pocheret æg med håndpillede rejer, spinat, sprøde croutoner & sauce hollandaise

Sprød salat med gratineret gedeost, tomater, valnødder & balsamico

Tatar med estragon, syltede ramsløgskapers & sprød boghvede

Stegt vesterhavstorsk med ærter, karotter & sauce nage

Til alle forretter serveres Remouladens surdejsbrød & hjemmerørt smør

Hovedretter

Meunièrestegt rødspætte med nye kartofler, citron & brunet smør sauce

Kalveculotte med majs, kantareller & svampesauce (små kartofler á part)

Højrebsfilet med pommes frites, grøn salat & sauce bearnaise*

Desserter

Citrontærte med brændt marengs & vaniljeis

Udvalg af remouladens oste med knækbrød & kompot

Jordbær sorbet, med friske jordbær, fløde & basilikum

Sammensæt selv 3 retter: 400,-
Sammensæt selv 4 retter: 495,-
Sammensæt selv 5 retter: 595,-
*OBS: ved valg af højrebsfilet + Kr. 50,-

For alle vores selskabsmenuer gælder følgende:
Forudbestilling mindst 5 dage i forvejen nødvendigt.
Minimum 18 couverter

HELAFTENSARRANGEMENT

På Remouladen er det nemt at finde prisen for et helaftensarrangement:

1) Først vælges menuen:
a) Vælg enten fra Remouladens aftenmenu eller
b) Sammensæt selv din menu fra vores Selskabsmenuer

2) Herefter tillægges nedenstående priser for drikkevarer og øvrige tilvalg…

VINMENUER

For at skabe den fuldente oplevelse anbefaler vi vores vinmenu med
særligt udvalgte vine afstemt efter menuen:
3 glas 250,-
4 glas 300,-
5 glas 350,-
6 glas 400,-

…Vinmenuen kan også købes som ad libitum under middagen mod et tillæg på Kr. 100,-/person.
Det betyder altså, at hvis man f.eks. ønsker vores vinmenu til 4 retter, så er prisen Kr. 300,- + 100,- = Kr. 400,-.


DRIKKEVARER AD LIBITUM

Det er også muligt at bestille drikkevarer ad libitum under middagen til følgende priser:

Drikkevarer ad libitum under middagen
(Husets hvid- og rødvin, øl fra Jyske Bryghuse & sodavand)

Drikkevarer til 3 retter Kr. 250,- pr. person
Drikkevarer til 4 retter Kr. 300,- pr. person
Drikkevarer til 5 retter Kr. 350,- pr. person

KAFFE

Kaffe/thé m/ sødt
Kr. 38,- pr. person

Kaffe & thé m/ sødt samt 1 cognac/likør
Kr. 65,- pr. person

Fri bar

Fri bar efter middagen (øl, vand & husets vine)
Kr. 200,-

Fri bar efter middagen
(øl, vand, husets vine & 3 cocktails pr. person)
Kr. 300,-

For alle vores selskabsmenuer gælder følgende:
Forudbestilling mindst 5 dage i forvejen nødvendigt.
Minimum 18 couverter

JULEFROKOST 2018

FROKOST

Julefrokost
(Mod forudbestilling, minimum 7 personer)

Marineret Christiansøsild med æggesalat, løg & karse
Røget ål med æggestand & purløg
Røget laks med rævesauce & dild

Rødspættefilet med håndpillede rejer & remoulade

Julerullepølse med løg & sky

Stegt andebryst fra Grambogård med rødkål, agurkesalat & sukkerkartofler

Remouladens risalamande med vaniljeis, mandler & kold kirsebærsauce

Kr. 475,-

Tilvalg: Mont d’Or frit med syltede bær & ristet rugbrød + Kr. 95,-


KLASSISK JULEMENU
(Aften)

Røget laks med rævesauce, dild, peberrod & spæd salat

Sprødt Grambogård svinebryst med bagt løg, jordskokker, æble & jule gastrique

Remouladens risalamande med mandler & lun kirsebærsauce

Kr. 400,-

Tilvalg Mont d’Or frit med syltede bær & ristet rugbrød + Kr. 95,-

Vinmenu:
3 glas 300,-

Vinmenuen kan også købes som ad libitum under middagen
– mod et tillæg på + Kr. 100,-

 

SÆSONMENU

Snacks & bobler
1 glas Cava Brut Nature Gran Reserva & Remouladens snacks
Kr. 125,-

Menu

Hummerbisque – jomfruhummer – butternut squash – dild

Slethvar – porre – agurk – safransauce

Andebryst – rødbeder – kål – bærsauce

Udvalg af oste med tilbehør

Øllebrød – brunet smør – havre – stout

4 retter 495,-
5 retter 595,-

Vinmenu:
4 glas 350,-
5 glas 400,-

Julefrokost aften
(Mod forudbestilling, minimum 18 personer)

Marineret Christiansøsild med æggesalat, løg & karse
Røget ål med æggestand & purløg
Røget laks med rævesauce & dild

Rødspættefilet med håndpillede rejer & remoulade

Julerullepølse med løg & sky

Stegt andebryst fra Grambogård med rødkål, agurkesalat & sukkerkartofler

Remouladens risalamande med vaniljeis, mandler & kold kirsebærsauce

Kr. 475,-

Tilvalg: Mont d’Or frit med syltede bær & ristet rugbrød + Kr. 95,-

PICNICKURV

Picnic Kurv