RECEPTIONSBUFFET –
Dansk “Tapas”

Mini-udgaver af vores bedste smørrebrød.

F.eks. som ”let frokost” eller til reception om eftermiddagen

Vælg f.eks. imellem:
Marineret sild med æggesalat, løg & brøndkarse
Kippers med rå æggeblomme, blomsterkapers & rødløg
Økologiske æg med håndpillede rejer, dildmayo & citron
Sprød rødspættefilet med håndpillede rejer, remoulade & citron
Færøsk røget laks med, agurk, radiser, rygeostcreme
Hjemmelavet rullepølse med sky, rødløg & sennepsmayo
Roastbeef med peberrodscreme syltet agurk & rodfrugt chips
Lagret ostemad med rom, krydderfedt & rødløg

Kr. 30,- pr. stk.
6 stk. 165,- pr. person
8 stk. 210,- pr. person

For alle vores selskabsmenuer gælder følgende:
Forudbestilling mindst 5 dage i forvejen nødvendigt.
Minimum 12 couverter

SELSKABSMENUER

Forretter

Pocheret æg med håndpillede rejer, spinat, sprøde croutoner & sauce hollandaise

Sprød salat med gratineret gedeost, tomater, valnødder & balsamico

Tatar med estragon, syltede ramsløgskapers & sprød boghvede

Stegt vesterhavstorsk med ærter, karotter & sauce nage

Til alle forretter serveres Remouladens surdejsbrød & hjemmerørt smør

Hovedretter

Meunièrestegt rødspætte med nye kartofler, citron & brunet smør sauce

Kalveculotte med majs, kantareller & svampesauce (små kartofler á part)

Højrebsfilet med pommes frites, grøn salat & sauce bearnaise*

Desserter

Citrontærte med brændt marengs & vaniljeis

Udvalg af remouladens oste med knækbrød & kompot

Jordbær sorbet, med friske jordbær, fløde & basilikum

Sammensæt selv 3 retter: 400,-
Sammensæt selv 4 retter: 495,-
Sammensæt selv 5 retter: 595,-
*OBS: ved valg af højrebsfilet + Kr. 50,-

For alle vores selskabsmenuer gælder følgende:
Forudbestilling mindst 5 dage i forvejen nødvendigt.
Minimum 18 couverter

HELAFTENSARRANGEMENT

På Remouladen er det nemt at finde prisen for et helaftensarrangement:

1) Først vælges menuen:
a) Vælg enten fra Remouladens aftenmenu eller
b) Sammensæt selv din menu fra vores Selskabsmenuer

2) Herefter tillægges nedenstående priser for drikkevarer og øvrige tilvalg…

VINMENUER

For at skabe den fuldente oplevelse anbefaler vi vores vinmenu med
særligt udvalgte vine afstemt efter menuen:
3 glas 300,-
4 glas 350,-
5 glas 400,-
6 glas 450,-

…Vinmenuen kan også købes som ad libitum under middagen mod et tillæg på Kr. 100,-/person.
Det betyder altså, at hvis man f.eks. ønsker vores vinmenu til 4 retter, så er prisen Kr. 350,- + 100,- = Kr. 450,-.


DRIKKEVARER AD LIBITUM

Det er også muligt at bestille drikkevarer ad libitum under middagen til følgende priser:

Drikkevarer ad libitum under middagen
(Husets hvid- og rødvin, øl fra Jyske Bryghuse & sodavand)

Drikkevarer til 3 retter Kr. 250,- pr. person
Drikkevarer til 4 retter Kr. 300,- pr. person
Drikkevarer til 5 retter Kr. 350,- pr. person

KAFFE

Kaffe/thé m/ sødt
Kr. 38,- pr. person

Kaffe & thé m/ sødt samt 1 cognac/likør
Kr. 65,- pr. person

Fri bar

Fri bar efter middagen (øl, vand & husets vine)
Kr. 200,-

Fri bar efter middagen
(øl, vand, husets vine & 3 cocktails pr. person)
Kr. 300,-

For alle vores selskabsmenuer gælder følgende:
Forudbestilling mindst 5 dage i forvejen nødvendigt.
Minimum 18 couverter

JULEN 2019

FROKOST

“Julefrokost på 1 times tid”
(Kun til frokost – skal bestilles af hele bordet)

3 stykker minismørrebrød:
Marineret christiansøsild med karrysalat
Remouladens julesild med æbleflæsk
Gravad laks med rævesauce citron & dild

”Et stykke med steg” – frilandsgris – sprød svær & rødkål

Risalamande med vaniljeis, mandler & lun kirsebærsauce

Kr. 275,-
Tilvalg af sprød fiskefilet + 60,-
Tilvalg af osteudvalg + 75,-

“Remouladens store julefrokost”
(Kun til frokost – skal bestilles af hele bordet)

3 stykker minismørrebrød:
Marineret christiansøsild med karrysalat
Remouladens julesild med æbleflæsk og grønkålschips
Gravad laks med rævesauce citron & dild

Sprød fiskefilet med remoulade & citron

”Et stykke med steg” – frilandsgris – sprød svær & rødkål

Sprødt confiteret andelår med rødkål og æbler

Risalamande med vaniljeis, mandler & lun kirsebærsauce

Kr. 395,-
Tilvalg af osteudvalg + 60,-

KLASSISK JULEMENU
(Aften)

Gravad laks med salat, æbler, sprødt & peberrod
Andebryst med æble, julesalat, pommes Anna & ”julesauce”
Risalamande med ristede mandler, vaniljeis & lun kirsebærsauce

Kr. 400,-
Tilvalg af osteudvalg + 75,-

Vinmenu:
3 glas 300,-

Vinmenuen kan også købes som ad libitum under middagen
– mod et tillæg på + Kr. 100,-

 

SÆSONMENU

Snacks & bobler
1 glas Cava Brut Nature Gran Reserva & Remouladens snacks
Kr. 125,-

Menu

Torsk – jordskokker – persille – kærnemælk
2016 Verdicchio dei Castelli di Jesi Vecchie Vigne, Umani Ronchi, Marche, Italien

Rødtunge – porre – butternut squash- muslinger – bisque
2017 Chardonnay Reserve du Domaine, Jean-Pierre Guyon, Vosne-Romanée, Frankrig

Kalvekæbe – kartoffelkompot- grønkål – persille – rødbede
2016 Plan de Dieu Côtes du Rhône Villages, Château Saint-Jean, Frankrig

Vælg mellem
Remouladens osteudvalg m/ tilbehør + 60,-
2017 Kabinett Riesling Weingut Gunderloch “Jean Baptiste”, Tyskland

Øllebrød – havre – stout – brunet smør
10 års Tawny Port, Graham’s, Douro, Portugal

4 retter 495,-

Vinmenu:
4 glas 350,-
5 glas 400,-

Julefrokost aften
(Mod forudbestilling, minimum 10 personer)

3 stykker minismørrebrød:
Marineret christiansøsild med karrysalat
Remouladens julesild med æbleflæsk og grønkålschips
Gravad laks med rævesauce citron & dild

Sprød fiskefilet med remoulade & citron

”Et stykke med steg” – frilandsgris – sprød svær & rødkål

Andebryst med æble, julesalat, pommes Anna & ”julesauce”

Risalamande med vaniljeis, mandler & lun kirsebærsauce
Kr. 495,-

Tilvalg af osteudvalg + 75,-

PICNICKURV

Picnic Kurv