JULEN 2024
(Menu gældende fra midten af november)
FROKOST
"Julefrokost på 1 times tid"
(Kun til frokost - skal bestilles af hele bordet)
Jule-akvavitsild med lang peber, æbleflæsk, grønkål, syltede & rå løg
Langtidsstegt svinebryst med rødkål, tyttebær, sprøde svær, franske kartofler & brun sovs
Risalamande med vaniljeis, mandler & lun kirsebærsauce
Kr. 295,-
Tilvalg af osteudvalg + 75,-
"Remouladens store julefrokost"
(Kun til frokost - skal bestilles af hele bordet)
Jule-akvavitsild med lang peber, æbleflæsk, grønkål, syltede & rå løg
Sprød fiskefilet med beurre blanc & syltede grøntsager
Sprødt confiteret andelår med grønkål & rysteribs
Risalamande med vaniljeis, mandler & lun kirsebærsauce
Kr. 425,-
Tilvalg af osteudvalg + 75,-
KØKKENET ANBEFALER
(Aften)
Vores 3-retters sæsonmenu gældende i november-december er ganske snart klar.
Kontakt restauranten hvis du skal planlægge julearrangement
3 retter Kr. 475,-
Vinmenu:
3 glas 350,-
SÆSONMENU
Snacks & bobler
1 glas Cava Brut Nature Gran Reserva & Remouladens snacks
Kr. 125,-
Menu
Vores sæsonmenu for november-december er ganske snart klar.
Kontakt restauranten hvis du skal planlægge arrangement i november-december
4 retter 575,-
6 retter 745,-
Vinmenu:
4 glas 450,-
6 glas 650,-
JULEFROKOST UD AF HUSET
Nu kan du nyde Remouladens gode smørrebrød derhjemme som take away.
Vores julefrokost består af:
- Julesild med lang peber, æbleflæsk, saltede løg & sprød kål på øko malt-rugbrød
- Sprød fiskefilet med håndpillede rejer & remoulade, øko malt-rugbrød
- Stegt confiteret svinebryst med sprøde flæskesvær, rødkål, franske kartofler & ”brun sovs” på øko malt-rugbrød
- Risalamande med hjemmesyltede kirsebær fra Haarby
Pris pr. couvert 350,-
Skal bestilles minimum dagen før.
Ring på 75 73 83 00 for bestilling