JULEN 2025
(Menu gældende fra 22. november)

FROKOST
"Julefrokost på 1 times tid"
(Kun til frokost - skal bestilles af hele bordet)
Remouladens julesild med langpeber akvavit, æbleflæsk, saltede salatløg & sprød kål
Julemedister med dansk kål & aromatisk skysauce serveret på øko malt-rugbrød
Mandelsoftice med Amarena kirsebær, sprøde ris & syrlig kirsebærsorbet
Kr. 325,-
Tilvalg af osteudvalg + 95,-
"Frokostmenu - jul"
(Kun til frokost - skal bestilles af hele bordet)
Hummerbisque med lavbagt torsk & græskar
Confiteret andelår med grillet grønkålssalat, nødder & 25-års balsamico
Mandelsoftice med Amarena kirsebær, sprøde ris & syrlig kirsebærsorbet
Kr. 425,-
Tilvalg af osteudvalg + 95,-
SÆSONMENU
(Aften)

Snacks & bobler
1 glas Cava Brut Nature Gran Reserva & Remouladens snacks
Kr. 125,-
Menu
Torsk – selleri – hasselnød - syrnet fløde
Krondyrtatar – rødbede - ansjos - boghvede
Skindstegt kuller – svampe – knoldselleri – jordskokker – bordelaise
Brie de Meaux – trøffel – valnød – blommer – madeira
Burning Alaska – hindbær – chokolade – mazarin – marengs
5 retter kr. 700,-
Vinmenu 5 glas 600,- (Aften)
JULEMENU
(Aften)

Hummerbisque – ising – spinat - skovsyre
Gråand – barbecue – rødbede – brombær – palmekål
Mandelsoftice – Amarena – sprøde ris – kirsebær
3 retter kr. 475,-
Vinmenu 3 glas 350,-
JULEFROKOST UD AF HUSET

Nu kan du nyde Remouladens gode smørrebrød derhjemme som take away.
Vores julefrokost består af:
-
Vinder af ”Årets Sild 2025”:
Vild Madagaskar peber, peberrodscreme, ramsløgskapers & friterede løgringe på øko malt-rugbrød - Sprød fiskefilet med håndpillede rejer & remoulade, øko malt-rugbrød
- Braiseret & glaseret nakke af frilandsgris med stuvet & grillet kål & æblechutney på øko malt-rugbrød
Pris pr. couvert 350,-
Tilvalg af osteudvalg + 95,-
Skal bestilles minimum dagen før.
Ring på 75 73 83 00 for bestilling

