SELSKABSMENUER

Forretter

Pocheret æg med håndpillede rejer, spinat, sprøde croutoner & sauce hollandaise

Sprød salat med gratineret gedeost, tomater, valnødder & balsamico

Tatar med estragon, syltede ramsløgskapers & sprød boghvede

Stegt vesterhavstorsk med ærter, karotter & sauce nage

Til alle forretter serveres Remouladens surdejsbrød & hjemmerørt smør

Hovedretter

Meunièrestegt rødspætte med nye kartofler, citron & brunet smør sauce

Kalveculotte med majs, kantareller & svampesauce (små kartofler á part)

Højrebsfilet med pommes frites, grøn salat & sauce bearnaise*

Desserter

Citrontærte med brændt marengs & vaniljeis

Udvalg af remouladens oste med knækbrød & kompot

Jordbær sorbet, med friske jordbær, fløde & basilikum

Sammensæt selv 3 retter: 475,-
Sammensæt selv 4 retter: 575,-
Sammensæt selv 5 retter: 675,-
*OBS: ved valg af højrebsfilet + Kr. 50,-

For alle vores selskabsmenuer gælder følgende:
Forudbestilling mindst 5 dage i forvejen nødvendigt.
Minimum 30 couverter

JULEN 2025
(Menu gældende fra 22. november)

FROKOST

"Julefrokost på 1 times tid"
(Kun til frokost - skal bestilles af hele bordet)

Remouladens julesild med langpeber akvavit, æbleflæsk, saltede salatløg & sprød kål

Julemedister med dansk kål & aromatisk skysauce serveret på øko malt-rugbrød

Mandelsoftice med Amarena kirsebær, sprøde ris & syrlig kirsebærsorbet

Kr. 325,-
Tilvalg af osteudvalg + 95,-

"Frokostmenu - jul"
(Kun til frokost - skal bestilles af hele bordet)

Hummerbisque med lavbagt torsk & græskar

Confiteret andelår med grillet grønkålssalat, nødder & 25-års balsamico

Mandelsoftice med Amarena kirsebær, sprøde ris & syrlig kirsebærsorbet

Kr. 425,-
Tilvalg af osteudvalg + 95,-

SÆSONMENU
(Aften)

Snacks & bobler
1 glas Cava Brut Nature Gran Reserva & Remouladens snacks
Kr. 125,-

Menu
Torsk – selleri – hasselnød - syrnet fløde

Krondyrtatar – rødbede - ansjos - boghvede

Skindstegt kuller – svampe – knoldselleri – jordskokker – bordelaise

Brie de Meaux – trøffel – valnød – blommer – madeira

Burning Alaska – hindbær – chokolade – mazarin – marengs

5 retter kr. 700,-
Vinmenu 5 glas 600,- (Aften)

JULEMENU
(Aften) 


Hummerbisque – ising – spinat - skovsyre

Gråand – barbecue – rødbede – brombær – palmekål

Mandelsoftice – Amarena – sprøde ris – kirsebær

3 retter kr. 475,-
Vinmenu 3 glas 350,-

 

JULEFROKOST UD AF HUSET

Nu kan du nyde Remouladens gode smørrebrød derhjemme som take away.

Vores julefrokost består af:

  • Vinder af ”Årets Sild 2025”:
    Vild Madagaskar peber, peberrodscreme, ramsløgskapers & friterede løgringe på øko malt-rugbrød

  • Sprød fiskefilet med håndpillede rejer & remoulade, øko malt-rugbrød

  • Braiseret & glaseret nakke af frilandsgris med stuvet & grillet kål & æblechutney på øko malt-rugbrød

Pris pr. couvert 350,-
Tilvalg af osteudvalg + 95,-

Skal bestilles minimum dagen før.

Ring på 75 73 83 00 for bestilling

Image