Frokostmenuen serveres kl. 11.30-15.00
SMØRREBRØDSSEDDEL
HUSK – Remouladens smørrebrød kan
også bestilles som Take Away
Vinder af ”Årets Sild 2025”:
Vild Madagaskar peber, peberrodscreme, ramsløgskapers & friterede løgringe på øko malt-rugbrød
130,-
Æg & rejer – Smilede æg med rejesalat, vadouvan blanquette & puffede ris på øko malt-rugbrød
130,-
Svampetoast med karamelliseret selleri, æbler, sprød panchetta, parmesan & ramsløgskapers på ristet focaccia brød
130,-
Varmrøget makrel med kartoffelpuré, syltede grønne cherrytomater, agurk & persille vinaigrette på ristet øko malt-rugbrød
130,-
Sprød fiskefilet med sauce tatar, drueagurker, friterede kapers, æbler & pastinakcreme på øko malt-rugbrød
165,-
Braiseret & glaseret nakke af frilandsgris med stuvet & grillet kål & æblechutney på øko malt-rugbrød
135,-
Roastbeef af krondyr med svamperemoulade, løgtapioka, tyttebær, agurker & blå kornblomst på øko malt-rugbrød
145,-
Tatar med ramsløgsblomster, kapers, mayo, jordskokkechips & æggeblomme på øko malt-rugbrød
145,-
Brioche toast med gammelknas, efterårstrøffel, cornichoner, sennep & tomatmarmelade
115,–
(Alle smørrebrød tilbydes også glutenfri)