Frokostmenuen serveres kl. 11.30-15.00



SMØRREBRØDSSEDDEL

HUSK – Remouladens smørrebrød kan
også bestilles som Take Away

Remouladens marinerede sild med karrysalat, vagtelæg,
æblecrudité & purløg
110,-

Jule-akvavitsild med lang peber, æbleflæsk, friteret grønkål, syltede og rå løg
110,-

Årets sild 2021 – Hybenrose sild med røget løg-mayo, ribs & hybenrosekapers
110,-

Braiseret knoldselleri med syltede selleri, palmekål & svampesauce
95,-

Varmrøget laks med dehydreret æggeblomme, stuvet grønkål & fennikel crudité
120,-

Krebsehalesalat af danske krebs med smilende æg, tapioka & grillet citron
110,-

Sprød fiskefilet med håndpillede rejer & beurre blanc med syltede grøntsager
135,-

Sprød fiskefilet med beurre blanc med syltede grøntsager
115,-

Langtidsstegt svinebryst med rødkål, tyttebær, sprøde svær, franske kartofler & skysauce
125,-

Tatar med trøffelsmør, friteret æg, rødløg & røget mayo
125,-

Arla Unika Høgelundgaard blåskimmel med syltede figner, gule hindbær, friske hasselnødder & verdens bedste honning
100,–

FROKOST

“Julefrokost på 1 times tid”
Skal bestilles af hele bordet
Jule-akvavitsild med lang peber, æbleflæsk, grønkål, syltede & rå løg
***
Langtidsstegt svinebryst med rødkål, tyttebær, sprøde svær, franske kartofler & skysauce
***
Risalamande med vaniljeis, mandler & lun kirsebærsauce
Kr. 295-
Tilvalg af osteudvalg +75,-

“Remouladens store julefrokost”
Skal bestilles af hele bordet
Jule-akvavitsild med lang peber, æbleflæsk, grønkål, syltede & rå løg
***
Sprød fiskefilet & beurre blanc med syltede grøntsager
***
Sprødt confiteret andelår med grønkål & rysteribs
***
Risalamande med vaniljeis, mandler & lun kirsebærsauce
***
Kr. 425,-
Tilvalg af osteudvalg + 75,-