Frokostmenuen serveres kl. 11.30-15.00



SMØRREBRØDSSEDDEL

HUSK – Remouladens smørrebrød kan
også bestilles som Take Away

Christiansøpigens sild med karrysalat, vagtelæg, æblecrudité & purløg
95,-

Remouladens julesild med long pepper, æbleflæsk & grønkålschips
95,-

Økologiske æg med håndpillede rejer, dildmayo & citron
90,-

Sprød fiskefilet med håndpillede rejer, remoulade & citron
120,-

Sprød fiskefilet med remoulade & citron
100,-

Hønsesalat – confiteret kylling fra hopballe, ristet kyllingemayo, æble, syltede bøgehatte & svampestøv
95,-

Lun økologisk leverpostej med tørsaltet bacon, confiterede svampe & drueagurker
90,-

Kamsteg af frilandsgris med sprøde svær, rødkål, ribsgelé & cornichoner
100,-

Rullepølse af frilandsgris med stout-sky, rødløg, saltbagt selleri, syltede sennepsfrø & sennepsmayo
95,-

Tatar med æggeblomme, estragonmayo, kartoffel & syltede rødløg
100,-

Extra lagret ostemad med rom, krydderfedt & rødløg
85,–

JUL PÅ REMOULADEN

Julefrokost på 1 times tid
3 stykker minismørrebrød:
Marineret christiansøpigenssild med karrysalat
Remouladens julesild med æbleflæsk
Gravad laks med rævesauce, citron & dild

Glaseret kam af frilandsgris med hjemmelavet rødkål og ribsgelé

Risalamande med vaniljeis, mandler & lun kirsebærsauce

Kr. 295,-
Tilvalg af osteudvalg + 75,-

Remouladens store julefrokost
3 stykker minismørrebrød:
Marineret christiansøpigenssild med karrysalat
Remouladens julesild med æbleflæsk og grønkålschips
Gravad laks med rævesauce citron & dild

Sprød fiskefilet med remoulade & citron

Glaseret kam af frilandsgris med hjemmelavet rødkål og ribsgelé

Sprødt confiteret andelår med grønkål og rysteribs

Risalamande med vaniljeis, mandler & lun kirsebærsauce

Kr. 425,-
Tilvalg af osteudvalg + 75,-