RECEPTIONSBUFFET –
Dansk “Tapas”

Mini-udgaver af vores bedste smørrebrød.

F.eks. som ”let frokost” eller til reception om eftermiddagen

Vælg f.eks. imellem:
Christiansø sild med syltede kartofler, ramsløg creme & vagtelæg
Kryddersild med æbler, skalotteløg, kapers & sennep
Færøsk røget laks med skyr, peberrod, æble & fennikel
Økologiske æg med håndpillede rejer, dildmayo & citron
Sprød rødspættefilet med håndpillede rejer, remoulade & brændt citron
Roastbeef af okseinderlår med syltede agurker, sprøde løg & peberrodsmayo
Nye danske kartofler, radiser, bacon & ramsløg creme
Hjemmelavet rullepølse med sennepscreme, løg & sky

Kr. 30,- pr. stk.
6 stk. 165,- pr. person
8 stk. 210,- pr. person

For alle vores selskabsmenuer gælder følgende:
Forudbestilling mindst 5 dage i forvejen nødvendigt.
Minimum 12 couverter

SELSKABSMENUER

Forretter

Saltet torsk med broccoli, dild & citrus

Sprød salat med gratineret gedeost, tomater, valnødder & balsamico

Håndskåret tatar med estragon, syltede ramsløgskapers & sprød rug

Stegt kulmule med palmekål, lardo & svampe sauce

Til alle forretter serveres Remouladens surdejsbrød & hjemmerørt smør

Hovedretter

Torsk med kål, hasselnødder & brunet smør

Oksetysstegsfilet med spinat, springløg, kartoffel pure og sauce gastric

Ribeye steak med pommes frites, grøn salat & sauce bearnaise*

Desserter

Citrontærte med brændt marengs & vaniljeis

32 måneder Comté med trøffel, kvæde & ristet rugbrød

Chocoladegenache med hasselnød & vaniljeis

Sammensæt selv 3 retter: 375,-
Sammensæt selv 4 retter: 450,-
Sammensæt selv 5 retter: 500,-
*OBS: ved valg af striploin steak + Kr.30,-

Klik her for at at se prisen på et helaftensarrangement med menu, drikkevarer osv.

For alle vores selskabsmenuer gælder følgende:
Forudbestilling mindst 5 dage i forvejen nødvendigt.
Minimum 18 couverter

HELAFTENSARRANGEMENT

På Remouladen er det nemt at finde prisen for et helaftensarrangement:

1) Først vælges menuen:
a) Vælg enten fra Remouladens aftenmenu eller
b) Sammensæt selv din menu fra vores Selskabsmenuer

2) Herefter tillægges nedenstående priser for drikkevarer og øvrige tilvalg…

VINMENUER

For at skabe den fuldente oplevelse anbefaler vi vores vinmenu med
særligt udvalgte vine afstemt efter menuen:
3 glas 250,-
4 glas 300,-
5 glas 350,-
6 glas 400,-

…Vinmenuen kan også købes som ad libitum under middagen mod et tillæg på Kr. 100,-/person.
Det betyder altså, at hvis man f.eks. ønsker vores vinmenu til 4 retter, så er prisen Kr. 300,- + 100,- = Kr. 400,-.


DRIKKEVARER AD LIBITUM

Det er også muligt at bestille drikkevarer ad libitum under middagen til følgende priser:

Drikkevarer ad libitum under middagen
(Husets hvid- og rødvin, øl fra Jyske Bryghuse & sodavand)

Drikkevarer til 3 retter Kr. 250,- pr. person
Drikkevarer til 4 retter Kr. 300,- pr. person
Drikkevarer til 5 retter Kr. 350,- pr. person

KAFFE

Kaffe/thé m/ sødt
Kr. 38,- pr. person

Kaffe & thé m/ sødt samt 1 cognac/likør
Kr. 65,- pr. person

Fri bar

Fri bar efter middagen (øl, vand & husets vine)
Kr. 200,-

Fri bar efter middagen
(øl, vand, husets vine & 3 cocktails pr. person)
Kr. 300,-

For alle vores selskabsmenuer gælder følgende:
Forudbestilling mindst 5 dage i forvejen nødvendigt.
Minimum 18 couverter

JULEFROKOST 2016

FROKOST

Julefrokost på 1 time
(smørrebrød)

Marineret sild med kartoffel, løg & karrydressing

Håndskåret flæskesteg af dansk landgris med rødkål & sennepsfrø

Remouladens risalamande med vaniljeis, mandler & kold kirsebærsauce

Kr. 225,-


KLASSISK REMOULADEN MENU
(både frokost og aften)

Rødbedegravad laks med æbler, blegselleri & hasselnødder

Andebryst med sprødt skind, grønkål, skorzonerrødder & andesauce

Remouladens risalamande med vaniljeis, mandler & kold kirsebærsauce

Kr. 350,-
Tilvalg af ost + Kr. 75,-

REMOULADENS AFTENMENU

Snacks & bobler
1 glas Cava Brut Nature Gran Reserva & Remouladens snacks
Kr. 125,-

Menu

Jordskokkesuppe – kammuslinger – æbler – pancetta
2015 Verdejo, Bodegas Val de Vide, Rueda, Spanien

Kyllingeleverparfait – piccalilli – brioche
2014 Pinot gris Vieilles Vignes, Maurice Schueller, Alsace, Frankrig
Rokkevinge – butternutsquash -hybenroser – beurre blanc
2014 Chardonnay Grand Ardéche, Louis Latour, Bourgogne, Frankrig

Oksekæber–kartoffelpuré- rosenkål- glace 
2013 Quinta do Passadouro, Douro, Portugal

Gårdoste –oliven – rugbrød – chutney
2014 Montesecondo, Silvio Messana, Toscana, Italien

Kærnemælksmousse – havesyre granité – stikkelsbær
2015 Huxelrebe Spätlese, Seehof, Rheinhessen, Tyskland

3 retter 375,-
4 retter 450,-
5 retter 500,-
6 retter 550,-

Vinmenu:
3 glas 250,-
4 glas 300,-
5 glas 350,-
6 glas 400,-

KLASSISK REMOULADEN JULEMENU

Menu

Rødbedegravad laks med æbler, blegselleri & hasselnødder

Andebryst med sprødt skind, grønkål, skorzonerrødder & andesauce

Remouladens risalamande med vaniljeis, mandler & kold kirsebærsauce

3 retter 375,-
Tilvalg af ost + Kr. 75,-

Vinmenu:
3 glas 250,-

Vinmenuen kan også købes som ad libitum under middagen
– mod et tillæg på + Kr. 100,-

PICNICKURV