Aften
SÆSONMENU
Skal bestilles senest 19.30
Havkat – Grønne jordbær – Kartoffel – Brunet smør
2021 Müller-Catoir, Riesling, Pfalz, Tyskland
Tomat ”tarte tatin” – løg – fløde – basilikum
2022 Granadilla, Verdejo, 9 meses, Rueda, Spanien
Jomfruhummer – gulerødder – vanilje – kylling
Paul Delane, Brut de Charvis Crémant Blanc, Frankrig
Kanin – tyttebær – majs – trompethat
2020 Spätburgunder, Martin Wasmer, Baden, Tyskland
Havtaske – barbecue – kål – citron
2023 Barbera D’Alba, Bel Colle, Piemonte, Italien
Vælg mellem
Remouladens osteudvalg m/ tilbehør + 60,-
2010 Feuerheerds, Colheita, Douro, Portugal
Baked Alaska – hvid chokolade – lime – pistacie
Altes Schlõschen, Auslese, Pfalz, Tyskland
6 retter 745,-
Vinmenu 6 glas 650,-
Alkoholfri 6 glas 425,-
4 Retter
4 retter
Havkat – Tomat– Havtaske – Hindbær
4 retter 575,-
Vinmenu 4 glas 450,- Alkoholfri 4 glas 325,-
3 Retter
Havkat – Havtaske – Hindbær
3 retter 475,-
Vinmenu 3 glas 350,- Alkoholfri 3 glas 250,-
Hold på 7 personer eller derover betragtes som selskaber og bedes venligst have forudbestilt samme menu – for at sikre, at vi kan levere en god oplevelse af høj kvalitet med begrænset ventetid
Á la carte
SNACKS
Prunier Caviar med blinis, créme fraiche, karse & rødløg
10 gram Prunier classique Caviar 295,-
30 gram Prunier classique Caviar 795,-
Gillardeau østers – vælg mellem:
-Naturel med citron
– Ponzu med ingefær
– Friteret med grillet palmekål & tatar sauce
1 stk 55,-
FORRETTER
Ceviche af havkat med persillepuré, grønne jordbær, kartoffel & brunet smør
165,-
Tomat ”tarte tatin” med karamelliseret løg, basilikumolie & syrnet fløde
155,-
Grillet jomfruhummer med gulerødder, vanilje, kylling & kaffir lime
165,-
Rørt tatar
155,-
HOVEDRETTER
Braiseret skank af frilandsgris med kål, græskar & sauce gastrique
335,-
Helstegt havtaskehale med barbecue, variation af Jeppes kål & grillet citronsauce
335,-
SIDES
– Fritter med aioli
– Grøn salat
55,-
REMOULADENS KLASSIKERE
Rørt tatar med fritter & aioli
255,-
Dansk krogmodnet ribeye steak
med fritter & sauce bearnaise
425,-
Ravioli med ricotta, grønt fra Jeppe, svampe, romesco & parmesan
240,-
OST & DESSERT
Remouladens osteudvalg m/ tilbehør
155,-
“Baked Alaska”
Pistaciemazarin med hvid chokoladeparfait, kaffir limesorbet & brændt vaniljemarengs
100,-
Hasselnøddesoftice, Champagnepocheret pære & chokoladesauce med brunet smør
100,-
Crème Brûlée med Madagaskar-vanilje & sorbet
100,-
Hold på 7 personer eller derover betragtes som selskaber og bedes venligst have forudbestilt samme menu – for at sikre, at vi kan levere en god oplevelse af høj kvalitet med begrænset ventetid.
Visse betalingskort pålægges gebyr.
Gebyret fremgår af kvitteringen og vil afhænge af korttype samt udstedningssted.
Gebyr pålægges i overensstemmelse med retningslinier fra konkurrence- og forbrugerstyrelsen.
BØRNEMENU
Børneburger med salat, aioli, ketchup & pommes frites
kr. 125,-
“Bøf Bearnaise”
med hakkebøf, pommes frites, bearnaise sovs & ketchup
kr. 125,-
Pasta med hjemmelavet bolognese
kr. 115,-
Sprød fiskefilet med pommes frites, remoulade & ketchup
kr. 115,-
Softice med varm chokoladesauce
kr. 55,-
Hold på 7 personer eller derover betragtes som selskaber og bedes venligst have forudbestilt samme menu –
for at sikre, at vi kan levere en god oplevelse af høj kvalitet med begrænset ventetid
Visse betalingskort pålægges gebyr. Gebyret fremgår af kvitteringen og vil afhænge af korttype samt udstedningssted.
Gebyr pålægges i overensstemmelse med retningslinier fra konkurrence- og forbrugerstyrelsen.