Aften




SÆSONMENU
Skal bestilles senest 19.30
Hamachi – furikake – glaskål – grønkål – kefir
2023 Castel de Fornos, Chaves, Rias Baixas, Spanien
Kulmule – bakskuld – æble – brøndkarse
2023 Pinot Grigio, Erste Neue, Alto Adige, Italien
Rösti – stenbiderrogn – bottarga – lime – æggeblomme
2023 Le Clos du Caillou, Rhône, Frankrig
Morkel – Varde Ådal kylling – majs – asier
2020 Spätburgunder, Martin Wasmer, Baden, Tyskland
Lam – brombær bbq – pastinak – rødvinssauce
2021 Chianti Classico, Tenuta Casenuove, Italien
Vælg mellem
Remouladens osteudvalg m/ tilbehør + 60,-
2010 Feuerheerds, Colheita, Douro, Portugal
Pavlova – rabarber – créme fraiche sorbet – sødskærm
2022 Muscat de Rivesaltes, Château de Corneilla Rivesaltes, Frankrig
6 retter 745,-
Vinmenu 6 glas 650,-
Alkoholfri 6 glas 425,-
4 Retter
4 retter
Hamachi –Rösti – Øko lam – Rabarber
4 retter 575,-
Vinmenu 4 glas 450,- Alkoholfri 4 glas 325,-
3 Retter
Hamachi – Øko lam – Rabarber
3 retter 475,-
Vinmenu 3 glas 350,- Alkoholfri 3 glas 250,-
Hold på 7 personer eller derover betragtes som selskaber og bedes venligst have forudbestilt samme menu – for at sikre, at vi kan levere en god oplevelse af høj kvalitet med begrænset ventetid
Á la carte
SNACKS
Prunier Caviar med blinis, créme fraiche, karse & rødløg
10 gram Prunier classique Caviar 295,-
30 gram Prunier classique Caviar 795,-
Gillardeau østers – vælg mellem:
-Naturel med citron
– Ponzu med ingefær
– Friteret med grillet palmekål & tatar sauce
1 stk 55,-
FORRETTER
Saltet hamachi med citrus vinaigrette, furikake, cashew, glaskål, grønkål & kefir
165,-
Grillet kulmule med æble, brøndkarse & bakskulds gremolata
165,-
Farseret morkel med Varde Ådal kylling med velouté, majs, asier & purløg
155,-
Moules marinières
Hvidvinsdampede blåmuslinger
155,-
Rösti med islandsk stenbiderrogn, bottarga, lime, røget æggeblomme & créme fraiche
155,-
Rørt tatar
155,-
HOVEDRETTER
Stegt lange med jordskokkerisotto, svampe, porrer, persille & jordskokkechips
335,-
Øko lam med rodfrugtkebab, brombær bbq, pastinak & rødvinssauce
335,-
SIDES
– Fritter med aioli 75,-
– Fritter med bearnaise 95,-
-Grøn salat 55,-
REMOULADENS KLASSIKERE
Rørt tatar med fritter & aioli
255,-
Moules marinières
Hvidvinsdampede blåmuslinger med pommes frites & aioli
245,-
Dansk krogmodnet ribeye steak med fritter & sauce bearnaise
445,-
Svamperisotto med braiseret portobello, salvie, citronpuré & parmesan
240,-
OST & DESSERT
Remouladens osteudvalg m/ tilbehør
155,-
Pavlova med rabarber, créme fraiche sorbet med bergamotte & sødkærm
155,-
Vanilje softice med rabarberkompot, basilikum & ”gode råd”
100,-
Hold på 7 personer eller derover betragtes som selskaber og bedes venligst have forudbestilt samme menu – for at sikre, at vi kan levere en god oplevelse af høj kvalitet med begrænset ventetid.
Visse betalingskort pålægges gebyr.
Gebyret fremgår af kvitteringen og vil afhænge af korttype samt udstedningssted.
Gebyr pålægges i overensstemmelse med retningslinier fra konkurrence- og forbrugerstyrelsen.
BØRNEMENU

Børneburger med kylling, salat, aioli, ketchup & pommes frites
kr. 125,-
Pasta med hjemmelavet bolognese
kr. 115,-
Sprød fiskefilet med pommes frites, remoulade & ketchup
kr. 115,-
Softice med chokoladesauce
kr. 55,-
Hold på 7 personer eller derover betragtes som selskaber og bedes venligst have forudbestilt samme menu –
for at sikre, at vi kan levere en god oplevelse af høj kvalitet med begrænset ventetid
Visse betalingskort pålægges gebyr. Gebyret fremgår af kvitteringen og vil afhænge af korttype samt udstedningssted.
Gebyr pålægges i overensstemmelse med retningslinier fra konkurrence- og forbrugerstyrelsen.