SELSKABSMENUER

Forretter

Pocheret æg med håndpillede rejer, spinat, sprøde croutoner & sauce hollandaise

Sprød salat med gratineret gedeost, tomater, valnødder & balsamico

Tatar med estragon, syltede ramsløgskapers & sprød boghvede

Stegt vesterhavstorsk med ærter, karotter & sauce nage

Til alle forretter serveres Remouladens surdejsbrød & hjemmerørt smør

Hovedretter

Meunièrestegt rødspætte med nye kartofler, citron & brunet smør sauce

Kalveculotte med majs, kantareller & svampesauce (små kartofler á part)

Højrebsfilet med pommes frites, grøn salat & sauce bearnaise*

Desserter

Citrontærte med brændt marengs & vaniljeis

Udvalg af remouladens oste med knækbrød & kompot

Jordbær sorbet, med friske jordbær, fløde & basilikum

Sammensæt selv 3 retter: 475,-
Sammensæt selv 4 retter: 575,-
Sammensæt selv 5 retter: 675,-
*OBS: ved valg af højrebsfilet + Kr. 50,-

For alle vores selskabsmenuer gælder følgende:
Forudbestilling mindst 5 dage i forvejen nødvendigt.
Minimum 30 couverter

JULEN 2024
(Menu gældende fra 22. november)

FROKOST

"Julefrokost på 1 times tid"
(Kun til frokost - skal bestilles af hele bordet)

Vinder af ”Årets Sild 2025”:
Vild Madagaskar peber, peberrodscreme, ramsløgskapers & friterede løgringe på øko malt-rugbrød

Braiseret & glaseret nakke af frilandsgris med stuvet & grillet kål & æblechutney på øko malt-rugbrød

Mandel-softice med Amarena kirsebær & krokant

Kr. 325,-
Tilvalg af osteudvalg + 95,-

"Remouladens store julefrokost"
(Kun til frokost - skal bestilles af hele bordet)

Vinder af ”Årets Sild 2025”
Vild Madagaskar peber, peberrodscreme, ramsløgskapers & friterede løgringe på øko malt-rugbrød

Sprød fiskefilet med beurre blanc & syltede grøntsager

Sprødt confiteret andelår med grønkål & rysteribs

Mandel-softice med Amarena kirsebær & krokant

Kr. 450,-
Tilvalg af osteudvalg + 95,-

SÆSONMENU
(Aften)

Snacks & bobler
1 glas Cava Brut Nature Gran Reserva & Remouladens snacks
Kr. 125,-

Menu
Torsk – æble – peberrod – kærnemælk – yuzu

Gulerod – harissa – dukkah - røg

Kulmule – selleri – hasselnødder – ramsløgskapers

Gråand – barbecue – rødbede – brombær – palmekål

Brie de Meaux – blommer – madeira – trøffel – valnødder

Vælg mellem

Remouladens osteudvalg m/ tilbehør + 60,-
eller
Baked Alaska – hvid chokolade – lime – pistacie

6 retter kr. 745,-
Vinmenu 6 glas 650,- (Aften)

4 RETTER
(Aften) 

Torsk – gulerod – gråand – baked Alaska

4 retter kr. 575,-
Vinmenu 4 glas 450,- 3 retter

3 RETTER

Torsk – gråand – Baked Alaska

3 retter kr. 475,-
Vinmenu 3 glas 350,-

 

JULEFROKOST UD AF HUSET

Nu kan du nyde Remouladens gode smørrebrød derhjemme som take away.

Vores julefrokost består af:

  • Julesild med lang peber, æbleflæsk, saltede løg & sprød kål på øko malt-rugbrød
  • Sprød fiskefilet med håndpillede rejer & remoulade, øko malt-rugbrød
  • Stegt confiteret svinebryst med sprøde flæskesvær, rødkål, franske kartofler & ”brun sovs” på øko malt-rugbrød
  • Risalamande med hjemmesyltede kirsebær fra Haarby

Pris pr. couvert 350,-

Skal bestilles minimum dagen før.

Ring på 75 73 83 00 for bestilling

Image