SELSKABSMENUER

Forretter

Pocheret æg med håndpillede rejer, spinat, sprøde croutoner & sauce hollandaise

Sprød salat med gratineret gedeost, tomater, valnødder & balsamico

Tatar med estragon, syltede ramsløgskapers & sprød boghvede

Stegt vesterhavstorsk med ærter, karotter & sauce nage

Til alle forretter serveres Remouladens surdejsbrød & hjemmerørt smør

Hovedretter

Meunièrestegt rødspætte med nye kartofler, citron & brunet smør sauce

Kalveculotte med majs, kantareller & svampesauce (små kartofler á part)

Højrebsfilet med pommes frites, grøn salat & sauce bearnaise*

Desserter

Citrontærte med brændt marengs & vaniljeis

Udvalg af remouladens oste med knækbrød & kompot

Jordbær sorbet, med friske jordbær, fløde & basilikum

Sammensæt selv 3 retter: 475,-
Sammensæt selv 4 retter: 575,-
Sammensæt selv 5 retter: 675,-
*OBS: ved valg af højrebsfilet + Kr. 50,-

For alle vores selskabsmenuer gælder følgende:
Forudbestilling mindst 5 dage i forvejen nødvendigt.
Minimum 30 couverter

JULEN 2023
(Menu gældende fra 23/11)

FROKOST

"Julefrokost på 1 times tid"
(Kun til frokost - skal bestilles af hele bordet)

Jule-akvavitsild med lang peber, æbleflæsk, grønkål, syltede & rå løg

Langtidsstegt svinebryst med rødkål, tyttebær, sprøde svær, franske kartofler & brun sovs

Risalamande med vaniljeis, mandler & lun kirsebærsauce

Kr. 295,-
Tilvalg af osteudvalg + 75,-

"Remouladens store julefrokost"
(Kun til frokost - skal bestilles af hele bordet)

Jule-akvavitsild med lang peber, æbleflæsk, grønkål, syltede & rå løg

Sprød fiskefilet med beurre blanc & syltede grøntsager

Sprødt confiteret andelår med grønkål & rysteribs

Risalamande med vaniljeis, mandler & lun kirsebærsauce

Kr. 425,-
Tilvalg af osteudvalg + 75,-

KØKKENET ANBEFALER
(Aften)

Remouladens gravad laks med rævesauce, fennikel, rugbrødschips & æbler fra Strandgården

Bryst af gråand, confiteret lår, rødbeder, blommer, grønkål & pommes Anna

Risalamande med hjemmesyltede kirsebær fra Haarby, vaniljeis & ristede mandler

Kr. 475,-

Vinmenu:
3 glas 350,-

 

SÆSONMENU

Snacks & bobler
1 glas Cava Brut Nature Gran Reserva & Remouladens snacks
Kr. 125,-

Menu

Hummerbisque med rødtunge, lardo af sortfodsgris og sylt fra gemmerne
2018 Pinot Gris Classic, Dom. Josmeyer, Alsace, Frankrig

Variation af vinterkål med urtecreme, ristede mandler fra Valencia & friterede kapers
2020 Soave Classico, Guerrieri-Rizzardi, Veneto, Italien

Stegt havtaskefilet med mille feuille, middelhavsurter, morkler, selleri & rødvinssauce
Rot, Weingut Andreas Gsellmann, Burgenland, Østrig

Vælg mellem
Remouladens osteudvalg m/ tilbehør + 60,-
2020 Banyuls, La Bergerie des Abeilles, Dom. De la Rectorie, Syd Frankrig

Hybenrose pavlova fyldt med hvid chokolade ganache, citrusfrugter, yuzu & créme fraiché is
2018 Rieslaner Auslese, Bassermann Jodan, Pfalz, Tyskland

4 retter 575,-

Vinmenu:
4 glas 450,-

 

JULEFROKOST UD AF HUSET

Nu kan du nyde Remouladens gode smørrebrød derhjemme som take away.

Vores julefrokost består af:

  • Julesild med lang peber, æbleflæsk, saltede løg & sprød kål på øko malt-rugbrød
  • Sprød fiskefilet med håndpillede rejer & remoulade, øko malt-rugbrød
  • Stegt confiteret svinebryst med sprøde flæskesvær, rødkål, franske kartofler & ”brun sovs” på øko malt-rugbrød
  • Risalamande med hjemmesyltede kirsebær fra Haarby

Pris pr. couvert 350,-

Skal bestilles minimum dagen før.

Ring på 75 73 83 00 for bestilling

Image