Restauranten åbner hver dag kl. 11.30

 

ØKOLOGI OG DYREVELFÆRD

Økologi og dyrevelfærd ligger os meget på sinde. Vi har stærke holdninger til vores råvarer og omgivelser, men vi er ikke frelste.

Vi er vilde med danske råvarer og gerne fra lokalområdet – men kun, hvis det er dér, vi finder de bedste varer.

Solbærtærte med hvid chokolade & solbærsorbet😊 #mums #velkommenhjem #remouladen #vejlelystbådehavn #visitvejleofficial  #restaurantvedhavnen
En favorit er tilbage😊 Svampetoast med kantareller, vintertrøffel, parmesan & persille 😋 #velkommenhjem #remouladen #nyret #efterår #visitvejleofficial  #vejlelystbådehavn  #restaurantvedenhavn 📸@gammelmarkphoto

I spidsen for vores køkken står køkkenchef Kristian Vorsø Jørgensen.
Kristian er dedikeret til det gode håndværk og den gode, enkle velsmag – og sørger for, at vores koncept og visioner kan smages i hver enkelt ret. Følg os på Instagram og se, hvad Kristian og hans hold af dedikerede kokke er optaget af lige nu…

Følg os på instagram eller
læs mere om vores køkken