Restauranten ĂĽbner hver dag kl. 11.30

 

ØKOLOGI OG DYREVELFÆRD

Økologi og dyrevelfÌrd ligger os meget pü sinde. Vi har stÌrke holdninger til vores rüvarer og omgivelser, men vi er ikke frelste.

Vi er vilde med danske råvarer og gerne fra lokalområdet – men kun, hvis det er dér, vi finder de bedste varer.

Dansk krogmodnet ribeye steak med fritter & sauce bearnaise. Hündplukket af Grambogürd i højeste kvalitet, tilbredt med masser af smør og conifterede hvidløg. ⁠
.⁠
.⁠
.⁠
⁠
#velkommenhjem #remouladen #bistro #restaurant #vejlehavn #vejlefjord #gastronomy #dining #gastronomiskoplevelse #visitvejle #visitdanmark #foodstagram #foodart #dailyfoodfeed #gastronogram #foodie #instafood #hungry #local #eatlocal⁠
Uanset årstiden er Vejlefjord noget særligt ✨ Den skiftende skov, det levende havnemiljø om sommeren og den smukke udsigt ud over fjorden – vi bliver aldrig trætte af at være omgivet af så inspirerende natur 🌊🍂⁠

Vi holder lukket lidt endnu, men glĂŚder os til at byde jer velkommen hjem pĂĽ Remouladen igen fra 3.februar! 
⁠
#velkommenhjem #remouladen
”Vinder af ”Årets Sild 2025”⁠
⁠
Vild Madagaskarpeber, peberrodscreme, ramsløgskapers & friterede løgringe pü øko malt-rugbrød!⁠
.⁠
.⁠
.⁠
⁠
#velkommenhjem #remouladen #bistro #smørrebrød #dansksmørrebrød #danishopensandwiches #restaurant #vejlehavn #vejlefjord #gastronomy #dining #gastronomiskoplevelse #visitvejle #visitdanmark #foodstagram #foodart #dailyfoodfeed #gastronogram #foodie #instafood #hungry #local #eatlocal⁠

I spidsen for vores køkken stür køkkenchef Kristian Vorsø Jørgensen.
Kristian er dedikeret til det gode hĂĽndvĂŚrk og den gode, enkle velsmag – og sørger for, at vores koncept og visioner kan smages i hver enkelt ret. Følg os pĂĽ Instagram og se, hvad Kristian og hans hold af dedikerede kokke er optaget af lige nu…

Følg os pü instagram eller
lÌs mere om vores køkken